Citronová treska

2.78

hodnoceno: 9
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 10
      g máslo
    • sůl
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 200
      ml mléko
    • pepř mletý
    • citron
    • 300
      g treska

Postup přípravy receptu

  • Rybu osolte, opepřete a položte ji do pekáče. Pokapejte ji citronovou šťávou a pekáč zakryjte alobalem. Dejte do trouby na 225 stupňů a pečte asi 20 minut, až je ryba bílá a pevná.
  • Během pečení připravte omáčku.
  • Na sporáku šlehejte v kastrolu mouku s mlékem. Jakmile začne vařit, snižte teplotu a nechte za stálého šlehání vařit asi 3 minuty. Do omáčky přidejte máslo, citronovou kůru, citronovou šťávu a nakonec vypečenou šťávu z tresky. Osolte a opepřete.
  • Omáčkou přelijte rybu v pekáči a ozdobte ji koprem a plátky citronu.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: