balíček
pudink
citronového bez vaření (stačí vanilkový bez vaření s citronovou šťávou)
Postup přípravy receptu
Pudink připravíme podle návodu na obalu, ale použijeme pouze 2 dl vody. Poté do krému vmícháme jogurt. Smetanu ke šlehání ušleháme s vanilkovým cukrem do polotuha a šlehačková „vlákna“ zlehka promícháme s krémem. Krémem naplníme 4 vysoké dezertní poháry a necháme jej 1–2 hodiny odpočívat v chladu (čím déle, tim lépe).
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE
Luštěniny přes noc namočíme do vody a druhý den ve stejné vodě uvaříme s kroupami. Před dokončením přidáme nastrouhanou…
více o Bratříčkova polévka z Hané
Špenát osmažíme na másle. Přidáme nadrobno nasekaný stroužek česneku, osolíme a opepříme. Ke konci smažení přidáme na…
více o Pstruh se špenátem a česnekem