Citronový krém

4.5

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      dl voda
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      dl smetana ke šlehání
    • 150
      g bílý jogurt ne nízkotučného
    • 1
      balíček pudink citronového bez vaření (stačí vanilkový bez vaření s citronovou šťávou)

Postup přípravy receptu

  • Pudink připravíme podle návodu na obalu, ale použijeme pouze 2 dl vody. Poté do krému vmícháme jogurt. Smetanu ke šlehání ušleháme s vanilkovým cukrem do polotuha a šlehačková „vlákna“ zlehka promícháme s krémem. Krémem naplníme 4 vysoké dezertní poháry a necháme jej 1–2 hodiny odpočívat v chladu (čím déle, tim lépe).
Zařazení: Moučníky Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: