3.5
Pudink připravíme podle návodu na obalu, ale použijeme pouze 2 dl vody. Poté do krému vmícháme jogurt. Smetanu ke… více o Citronový krém
Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1–2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm… více o Ďábelský pangasius
Do mísy si dáme mouku, máslo, 40 g cukru, 1 žloutek a špetku soli. Vypracujeme těsto, které odložíme na 1 hodinu do… více o Tvarohovo-citronový dort
Vyrobit domácí těstoviny není tak složité. V podání Američanky Lindy Miller Nicholson alias … Celý článek
Kromě palačinek a lívanců patří mezi nejžádanější sladké snídaně i vafle. Aby se vám takové… Celý článek
Polévky jsou v zimě skvělým pomocníkem v boji s nevlídným počasím, ale i nepříjemnými virózami… Celý článek
Když teploty klesnou pod nulu a mráz zalézá až pod kůži, člověk hledá, čím by se zahřál.… Celý článek
Ušleháme vejce, cukr a tuk nejlépe v robotu. Potom přidáme ostatní suché přísady a nakonec přiléváme mléko. Promícháme… více o Černý ananasový moučník
Do kastrolku dáme Colu, tuk, kakao a na slabém plameni necháme za stálého míchání zahřívat do bodu varu. Ve větší míse… více o Coca-cola cakes
V hrnci rozpustím máslo, přidám trochu dětské krupice. Při míchání současně nastrouhám trochu mrkve a celeru, přidám do… více o Rychlá polévka s nudlemi
Čajové šálky důkladně vymastíme (Herou či jakýmkoli podobným tukem) a velmi důkladně vysypeme strouhankou. Strouhaný… více o Smažený sýr bez smažení
Tvrdý sýr nastrouháme na tenké nudličky i cibuli, trošku posolíme přidáme vejce, polohrubou mouku a zamícháme. Na… více o Sýrové placičky k vínu
Mouku prosejeme na vál. Ostatní suroviny svaříme ve vodní lázni, jedlou sodu přidáme nakonec. Teplou směs zpracujeme s… více o Velikonoční medové řezy
Do formy domácí pekárny dáme ingredience dle pořadí. Pekárnu nastavíme na program základní bochník. Na kostičky… více o Pivní chléb s klobásou
Sójové nudličky povaříme 20 - 30 min. v "marinádě" (možno rozředit vodou). Na rozpáleném tuku zpěníme nakrájenou… více o Segedínský guláš ze sójových nudliček
Esíčka rozdrtíme v mixéru nebo nastrouháme, prosijeme do mísy, přidáme prosátý cukr s kakaem, rum, kávu a vypracujeme… více o Dvoubarevná roláda
Na oleji osmažit nakrájené cibule, potom přidat nakrájená játra. Až se játra usmaží podlijte vodou, podusit až játra… více o Játrová omáčka
1. Řízky naklepeme, ochutíme jako obvykle, mírně posypeme vegetou. 2. Housky se slaninou nakrájíme na malinké kostičky… více o Pikantní drůbeží řízky
Velmi chutná úprava kuřecích prsou dle Francouzské kuchyně. Obzvláště efektní je temto pokrm, pokud je podáván přímo v… více o Gratinovaná kuřecí prsa