Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Cibulky pokrájíme na kousky, cizrnu scedíme. Všechno dáme do mísy a promícháme. Podle chuti upravíme solí, pepřem nebo citronovou šťávou a dáme vychladit. Podáváme s pita chlebem.
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou – okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo…
více o Těstovinový salát s tuňákem
Cizrnu je potřeba nechat 12 hodin namočit. Pak ji vaříme doměkka.
Zatímco se vaří, nakrájíme na kostičky šunku a cherry…
více o Jednoduchý cizrnový salát
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme…
více o Kuřecí steak v pita chlebu
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole