2.92
Spodní těsto: zpracujeme a dáme do ledničky na 20 minut. Vrchní těsto: vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme mouku a… více o Buchta "více podob, více chutí"
Brambory pečlivě omyjeme. I se slupkou je nakrájíme na půlcentimetrové plátky. Vodu ve větším hrnci přivedeme k varu,… více o Zapečené nové brambory se smetanou a libečkem
Ve vodní lázni rozpustíme pořádné množství medu (žádný cukr nepřidávám) + odhadem trochu mléka a máslo s olejem.… více o Medovník podle oka a chuti (zkrátka pro praktiky)
Vepřové maso je v Čechách populární. Připravit z něj hvězdný oběd nezabere mnoho času a přitom… Celý článek
Dnes už je koupíte v každých potravinách. S doma upečenými se ale nedají srovnat. Když je… Celý článek
Naše babičky na něj nedaly dopustit, dnešní doba, posedlá vším rostlinným a nízkokalorickým,… Celý článek
Nevíte, co upéct sladkého na víkend? Trochu vám to ulehčíme. Máme pro vás tři jednoduché… Celý článek
Ovesné vločky umixujeme s mlékem, přidáme ostatní přísady, opět promixujeme. Těsto necháme asi 30 minut odstát. Na… více o Mixované palačinky
Připravíme marinádu - olivový olej, med, anýz, rozmačkaný česnek, grilovací koření a worchester smícháme dohromady a… více o Medová kuřecí prsa
Rohlíky rozkrájíme na menší kusy, namočíme do vody a nasáté dobře vymačkáme. Na desce smísíme těsto z rohlíků, mouky,… více o Pirohy z rohlíků
Kuřecí prsa podle potřeby rozkrojíme a naklepeme tak, abychom dostali co největší plátky. Alobal potřeme olejem a… více o Roláda z kuřecích prsíček
Všechny suroviny bez brusinek důkladně promíchat, nakonec zlehka vmíchat brusinky. Pomazánka je pikantní, lehká a dobrá… více o Tvarohová pomazánka s brusinkami
Okurky oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle, vymačkáme z nich co nejvíce vody a dáme do misky. Přidáme já… více o Tzatziki dle Alexe
Osmahneme cibulku do zlatova, zaprášíme paprikou, pridáme pokrájenou klobásu s česnekem, zalijeme horkou vodou, pridáme… více o Zelňačka pro moji milou
1.) Papriky opláchneme , zbavíme stopek , a jadérek . 2.) Mleté maso dáme do misky , přidáme nakrájenou cibulku ,… více o Plněné papriky s rajským přelivem
Všetky ingrediencie okrem rebier zmiešame do marinady, touto potrieme rebierka a necháme odležať v chlade aspoň dve… více o Pikantní žebírka
Pohanku dáme vařit do dvojnásobného množství vody. Vaříme dvě minuty, poté odstavíme, zabalíme do utěrky a necháme v… více o Italská pohanka
Jablka nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Promícháme a necháme 2 hodiny stát. Občas promícháme.… více o Maminčina jablečná buchta
Všechny suroviny kromě kakaa rozšleháme a druhou část těsta obarvíme kakaem. Pečeme 30min na 160C a dopečeme 10min na… více o Hrníčková bábovka