Odměříme 5 skleniček vody, osolíme a 20 minut v ní uvaříme čočku.
Cibuli, česnek a rajče smícháme s kořením a cca 5 minut osmahneme na pánvičce. Pak přidáme čočku, ještě chvilku povaříme, dokud všechny ingredience nezměknou a chutě nesplynou a můžeme servírovat. Lze dochutit šťávou z citrónu nebo čerstvým koriandrem.
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček