Červenou papriku nakrájenou najemno a čočku dáš vařit a přidáš k tomu 2-3 zeleninové bujony.
V mezičase nakrájíš najemno cibuli, kterou orestuješ dozlatava, přidáš sladkou papriku a ještě tak minutku restuješ dál. Až se čočka rozvaří, přidáš tam kečup nebo protlak (větší půlka středně velkého kečupu ve skle). Pořádně to zamícháš a ještě několik minut povaříš. Přidáš koření dle chuti.
Servíruješ na talíři ozdobeném připravenou cibulkou.
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Vyšleháme mouku s vejcem. Poté pomalu přiléváme vodu. V případě vody se řídíme spíše podle rozumu, těsto by mělo mít…
více o Galletes - slane palacinky