Červenou papriku nakrájenou najemno a čočku dáš vařit a přidáš k tomu 2-3 zeleninové bujony.
V mezičase nakrájíš najemno cibuli, kterou orestuješ dozlatava, přidáš sladkou papriku a ještě tak minutku restuješ dál. Až se čočka rozvaří, přidáš tam kečup nebo protlak (větší půlka středně velkého kečupu ve skle). Pořádně to zamícháš a ještě několik minut povaříš. Přidáš koření dle chuti.
Servíruješ na talíři ozdobeném připravenou cibulkou.
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, nivu nastrouháme na hrubo a kuličky hroznového vína nakrájíme na půlky a nasypeme do…
více o Tortellini s nivovou omáčkou
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečícím papírem…
více o Zapečené bagety se sýrem