4
Uzená žebra vaříme zvlášť (občas odpadnou kousky kostí). Pokud máme bůček, můžeme vařit dohromady s fazolemi a kořením.… více o Fazolová polévka s uzeným masem
Sýr a majonézu dobře vymícháme, přidáme mleté maso nebo salám, nastrouhanou mrkev, křen, sůl a cukr. Podáváme na… více o Křenová pomazánka s uzeným masem
Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Necháme vychladnout. Poté je oloupeme, rozpůlíme a vnitřky vydlabeme. Máslo utřeme… více o Brambory plněné ementálem a uzeným masem
Představte si dezert, který už po jedné lžičce roztančí vaše chuťové buňky. Ano, řeč je o… Celý článek
Vepřové maso se u nás těší obrovské oblibě. Správně připravené pečené vepřové chce svůj čas, a… Celý článek
V ponurých podzimních a zimních dnech člověka máloco uspokojí tak, jako chutné, teplé a dobré… Celý článek
Upečte si něco sladkého, co potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i vaši duši. Máme pro vás… Celý článek
Z ingrediencí vypracujeme těsto a dáme vykynout (nebo ingredience vložíme do domácí pekárny v pořadí tekutiny - sypké… více o Jablečný kynutý koláč se smetanou
Tuňáka necháme okapat a dáme do misky, přidáme nakrájené krabí tyčinky a spolu rozmačkáme vidličkou. Přidáme najemno… více o Tuňákový sendvič
Na oleji osmažíme kostky kuřecího masa do zlatova. Pak nasypeme do hrnce osmažené kostky a podle hustoty přidáme… více o Sýrová omáčka
Pytlíček bramborové kaše (bývá mezi 10-13dkg) rozbalíme a nasypeme do mísy. Pode návodu na obalu vytvoříme bramborovou… více o Domácí krokety
Nakrájíme větší cibuli na jemno a dáme zpěnit do velkého hrnce a přidáme kmín. Nakrájíme madarský točený salám, který… více o Bramborový guláš extra
Bůček, oloupanou cibuli a očištěnou mrkev a pórek nakrájejte na malé kostičky. Kroupy dobře propláchněte pod tekoucí… více o Kroupová polévka s paprikovou klobásou
Z přísad vymíchat těsto. Péct na vymazaném, vysypaném plechu. Mezitím uvařit pudink, v horkém rozpustit máslo. Nalít na… více o Pudinkový řez
Ve větší pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje a orestujeme cibuli, mrkev, řapík, celý česnek a pár lístků šalvěje (vše… více o Cizrna s tuňákem a šalvějí
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku. … více o Bramborová polévka v chlebu
Listové těsto rozválíme, rozprostřeme na plech. Mascarpone smícháme s cukrem a natřeme na listové těsto. Broskve… více o Listový koláč s mascarpone a nektarinkami
1. Zelí nakrouháme, ve větší nádobě promícháme se solí a kmínem, ev. cibulí a jablkem. 2. Udusáme, a necháme… více o Karlovo zelí kysané ve sklenicích
Jahody omyjeme a odstopkujeme, necháme okapat. Změklé máslo v prstech promneme s cukry a moukou do vláčné drobenky. … více o Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová