Čočku namočíme, nejlépe přes noc. Druhý den ji uvaříme. Osmažíme cibuli, například na tučné části anglické. Přidáme zbylou anglickou nakrájenou na maličké kousky, česnek, pepř, majoránku, lučinu nebo sýr, čočku a spojíme strouhankou. Obalíme v trojbalu a osmažíme.
Oloupané brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, okurky na jemném, cibuli najemno nakrájíme, přidáme hořčici,…
více o Chlebíčky z mléčného baru
Z bílků a cukru ušlehat tuhý sníh. Máslo a čokoládu rozpustit nad parou a nechat vychladnout. Vzniklou hmotu vmíchat do…
více o Sněhový koláč s čokoládou
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové