Nejprve dáme vařit červenou čočku (na 100 g čočky asi 200 ml vody), která se nemusí namáčet, a tak je salát rychleji hotový. Vaříme ji 10-15 minut podle návodu. Zatím si nakrájíme zeleninu. Osmažíme nakrájenou cibuli s paprikou, po chvilce přidáme i kukuřici, rajčata a petržel, osolíme a okořeníme. Můžeme použít i nějaké koření podle vlastní chuti, neboť čočka je chuťově méně výrazná. Směs zeleniny smícháme s vařenou čočkou. Ozdobíme ledovým salátem a rajčátky. Celkem 481,34 kcal. (Na 100 g 160,44 kcal.)
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. …
více o Buchta s margot čokoládou
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou