Uvaříme čočku. V kastrole na troše tuku nebo oleje osmahneme nakrájený česnek a cibuli na kolečka, přidáme salám nebo zbytky masa. Jakmile opečeme, přidáme uvařenou čočku, kečup, sójovou omáčku a promícháme. Dáme na talíř a nastrouháme nahoru sýr.
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček