Žloutky, máslo a cukr utřeme, po částech střídavě přidáváme mléko a mouku s práškem do pečiva a nakonec zašleháme sníh. Na vymazaném a vysypaném plechu upečeme, necháme vychladnout. Nakrájíme na kostky a namáčíme v polevě, kterou jsme připravili rozpuštěním tuku s celým balíčkem kakaa a obalujeme v kokosu smíchaném s moučkovým cukrem.
Čím je buchta starší, tím je lepší, pokud ovšem vydrží.
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,…
více o Medzevská bramborová polévka
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Z mouky, másla, 125 g cukru, žloutku, mléka, vína, 1 lžičky mleté skořice a hřebíčku vypracujeme těsto, zabalené ve…
více o Skořicové sušenky s povidly
Kulatou skleněnou či porcelánovou misku cca 0,75 l vymažeme máslem a vysypeme kokosem.
V druhé misce smícháme všechny…
více o Rychlá buchta z mikrovlnky