Žloutky, máslo a cukr utřeme, po částech střídavě přidáváme mléko a mouku s práškem do pečiva a nakonec zašleháme sníh. Na vymazaném a vysypaném plechu upečeme, necháme vychladnout. Nakrájíme na kostky a namáčíme v polevě, kterou jsme připravili rozpuštěním tuku s celým balíčkem kakaa a obalujeme v kokosu smíchaném s moučkovým cukrem.
Čím je buchta starší, tím je lepší, pokud ovšem vydrží.
Rozinky namočíme do vody. Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a vyšleháme ho v misce do pěny. Postupně přidáme…
více o Tvarožník s ořechy a rozinkami
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek