Žloutky, máslo a cukr utřeme, po částech střídavě přidáváme mléko a mouku s práškem do pečiva a nakonec zašleháme sníh. Na vymazaném a vysypaném plechu upečeme, necháme vychladnout. Nakrájíme na kostky a namáčíme v polevě, kterou jsme připravili rozpuštěním tuku s celým balíčkem kakaa a obalujeme v kokosu smíchaném s moučkovým cukrem.
Čím je buchta starší, tím je lepší, pokud ovšem vydrží.
Cukr a vejce rozšleháme, přidáme zbytek surovin, zamícháme, vlijeme do pekáčku nebo na plech a v horkovzduchu pečeme na…
více o Radčina jablečná buchta
Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme,…
více o Paštika z vepřových jater