V rendlíku uvedeme do varu 100 ml smetany s cukrem. Stáhneme z ohně a přidáme žloutky. Dobře zamícháme, vsypeme nalámanou čokoládu a důkladně promícháme. Necháme vychladnout a ztuhnout.
Ušleháme šlehačku a opatrně ji vmícháme do studeného čokoládového krému. Pěnu dáme do skleniček a necháme dobře vychladit.
Těsně před podáváním dáme na každou porci lžičku zakysané smetany, posypeme nasekanými pistáciemi a ozdobíme čerstvými malinami.
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření…
více o Utopenci v pivním nálevu
Na oleji orestujete na velké kusy nakrájený petržel a brambory. Přidáte nastrouhaný zázvor a najemno nasekaný česnek a…
více o Polévka z medvědího česneku