Tofu dáme do mísy a najemno ho rozmixujeme, asi 1 minutu. V páře rozpustíme čokoládu na vaření. Přidáme kakao a mícháme, až se kakao rozpustí. Poté přidáme do mísy s tofu.
Nalijeme javorový sirup, přidáme vanilku a rozmixujeme.
Rozdělíme do malých kelímků a necháme vychladnout minimálně 2 hodiny.
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy