Mléko, cukr, krupici smícháme a uvaříme hustou kaši. Do uvařené horké kaše zamícháme nastrouhanou čokoládu, rozinky a kandované ovoce. Do prochladlé kaše zamícháme tuhý sníh. Dáme do misek, vypláchlých studenou vodou a dáme do ledničky ztuhnout. Potom vyklopíme na talířek, polijeme čokoládovou polevou a zdobíme šlehačkou.
Je to moc dobré i bez čokoládové polevy a šlehačky.
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
Den předem : šlehačky a kaštany zahřát, rozpusti a nechat 1 minutu vařit. Dát vychladit do ledničky do druhého dne.
…
více o Pařížské kostky od Lucinky