Mléko, cukr, krupici smícháme a uvaříme hustou kaši. Do uvařené horké kaše zamícháme nastrouhanou čokoládu, rozinky a kandované ovoce. Do prochladlé kaše zamícháme tuhý sníh. Dáme do misek, vypláchlých studenou vodou a dáme do ledničky ztuhnout. Potom vyklopíme na talířek, polijeme čokoládovou polevou a zdobíme šlehačkou.
Je to moc dobré i bez čokoládové polevy a šlehačky.
Krabí tyčinky, pokud jsou zmrzlé, krátce povaříme a nasekáme. Totéž uděláme s chřestem a pokrájíme na kousky, brambory…
více o Karbanátky z krabích tyčinek
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Na přípravu tohoto výborného cukroví se hodí nejlépe sádlo prodávané v kostkách. Nebojte se péct z této suroviny, v…
více o Sádlovky – recept po babičce