Čokoládové suflé

1.83

hodnoceno: 6
Příprava: 20 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 250
      g máslo
    • 150
      g hladká mouka
    • 5
      ks vejce
    • 100
      g cukr krystal
    • 200
      g čokoláda
    • 40
      g kakao

Postup přípravy receptu

  • Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu.
  • V míse vyšleháme vejce s cukrem a rozpuštěným máslem, přidáme rozpuštěnou čokoládu, kakao a postupně přisypáváme hladkou mouku.
  • Krémem naplníme cukrářský pytlík a plníme formy (například na muffiny), které nejdříve vyplníme kusem pečicího papíru, aby se krém nepřipekl ke stranám. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů jen 10 minut, čokoláda uvnitř tak zůstane tekutá.
Zařazení: Moučníky Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: