Do větší misky dáme nugetu, do které přidáme mléko. Pořádně promícháme, aby tam nebyly žádné hrudky, přidáme smetanu a granko. Opět promícháme a přidáme asi jednu polévkovou lžíci vody. Na rovný talíř si vyskládáme vykrajovátka a připravenou směs do nich nalijeme. Necháme asi tak 1–2 hodiny v mrazáku. Poté malé zmrzlinky vytáhneme a podáváme se šlehačkou a čokoládovou polevou.
Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.…
více o Rybí filé pečené s jogurtem
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso…
více o Španělské ptáčky trochu jinak
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou
Cukr ušleháme se změklou herou a vejci do pěny, dálé přidáme mléko, vanilkový pudink (prášek, nikoli uvařený!), kypřící…
více o Koláč s tvarohem a rybízem