Do větší misky dáme nugetu, do které přidáme mléko. Pořádně promícháme, aby tam nebyly žádné hrudky, přidáme smetanu a granko. Opět promícháme a přidáme asi jednu polévkovou lžíci vody. Na rovný talíř si vyskládáme vykrajovátka a připravenou směs do nich nalijeme. Necháme asi tak 1–2 hodiny v mrazáku. Poté malé zmrzlinky vytáhneme a podáváme se šlehačkou a čokoládovou polevou.
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem
Droždí + cukr + mléko vypracujeme v těsto, necháme asi hodinu kynout. Potom utvoříme silný váleček, který nakrájíme na…
více o Kynuté knedlíky s povidly
Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají…
více o Kanec se šípkovou omáčkou