Do větší misky dáme nugetu, do které přidáme mléko. Pořádně promícháme, aby tam nebyly žádné hrudky, přidáme smetanu a granko. Opět promícháme a přidáme asi jednu polévkovou lžíci vody. Na rovný talíř si vyskládáme vykrajovátka a připravenou směs do nich nalijeme. Necháme asi tak 1–2 hodiny v mrazáku. Poté malé zmrzlinky vytáhneme a podáváme se šlehačkou a čokoládovou polevou.
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením…
více o Řecké biftečky z mletého masa