Bílou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. 500 ml šlehačky vyšleháme dotuha se dvěma ztužovači šlehačky a odložíme do chladničky.
Žloutky ušleháme s práškovým cukrem a postupně vmícháme rozpuštěnou čokoládu a ušlehanou šlehačku.
Formu vyložíme jemnou průsvitnou fólií. Na její dno rozložíme Be-Be sušenky, které potřeme krémem. Na krém opět rozložíme sušenky a znovu krém, dokud formu nenaplníme.
Potom formu přikryjeme fólií a odložíme na 4 hodiny do mrazáku. Před podáváním opatrně odstraníme fólii, koláč vyklopíme a ozdobíme zbylou šlehačkou vyšlehanou se ztužovačem a kakaovým práškem.
Změklé máslo, sůl, moučkový a vanilkový cukr utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a…
více o Smetanové řezy s broskvemi
Tvaroh ušleháme dohladka, opatrně přidáme majonézu, hořčici, koření a cibulku. Pomazánku rozdělíme do misek do každé…
více o Senzační tvarohová pomazánka