3.67
Převaříme mléko a necháme vychladnout. 1 šlehačku/smetanu ke šlehání a 2 tyčinky kaštanů zahříváme nad vodou do úplného… více o Baileys
Pivo nalijeme do hrnce a dáme vařit. Uvaříme silnou tureckou kávu. Kávu slijeme, přidáme k pivu do hrnce a za stálého… více o Domácí Baileys
Na lžíci oleje osmahneme na pánvi pokrájenou slaninu s cibulí, přidáme nasekaný česnek a nadrobno nakrájené chilli… více o Čokoládový guláš
Ono se sice o bramborách říká, že jsou obyčejné, ale s touhle zeleninou se dá doslova kouzlit.… Celý článek
Vrátit se po prázdninách zpátky do školy není pro děti vůbec lehké. Musí sedět v lavici,… Celý článek
Když se na ně podíváte, snadno si je spletete s opravdovými sukulenty a kaktusy. Člověku je až… Celý článek
Jednoduchý, levný, ale vynikající pokrm s líbezným názvem si zamilují nejen dospělí, ale i… Celý článek
Jablka oloupeme a zbavíme jadérek. Dvě jablka nakrájíme na kostičky a dvě na plátky. Z bílků ušleháme sníh. Žloutky… více o Jablíčková rychlovka
Den před pečením zákusku 90 minut vaříme neotevřenou konzervu slazeného mléka v dostatečném množství vody. Potom ho… více o Jahodové řezy se šlehačkou
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý položíme plátek šunky a ementálu, posypeme lístky oregana a přeložíme… více o Cordon Bleu – telecí
Sypké přísady prosejeme, smícháme a přidáme rozehřátý tuk s medem a rumem. Během zpracování přiléváme podle potřeby… více o Marcipán ze sušeného mléka
Krabí tyčinky rozmrazíme, nakrájíme a smícháme s pomazánkovým máslem a majonézou. Osolíme,opepříme zamícháme… více o Krabí pomazánka česneková
Květák rozdělíme na větší růžičky a necháme uvařit do měkka v mírně osolené vodě. Žampiony nakrájíme na drobné kousky.… více o Květákové placky se žampiony
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a… více o Zapečené brambory s nádivkou
Na rozpuštěném másle s olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou nebo nakrájenou kořenovou… více o Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně
Vejce rozšleháme s mlékem a solí, postupně přisypáváme hladkou mouku, stále šleháme. Pak rozehřejeme na pánvi trochu… více o Základní palačinka
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, z bílků vyšleháme sníh. Do žloutků přidáme Mascarpone, dobře promícháme a nakonec… více o Emanuelovo Tiramisu
Všechny ingredience přidáme do vodky a necháme 3 dny louhovat. Slijeme do lahve a užíváme jednou denně, nejlépe večer … více o Zázvorový likér
Kečup, hořčici, worchestr, olej svaříme na omáčku a dáme stranou buřty, cibuli a okurku nakrájíme na nudličky a… více o Ševcovský salát