Čokoládový Baileys

3.67

hodnoceno: 6
Příprava: 15 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 3
      ks žloutek
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 300
      ml hnědý rum
    • 150
      g hořká čokoláda
    • 500
      ml sladká smetana
    • 150
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

  • Žloutky utřeme s pískovým a vanilkovým cukrem. Čokoládu rozlámeme do poloviny smetany a rozvaříme ji. Doplníme zbylou smetanou, přilijeme k žloutkové pěně, nádobu vložíme do horké vodní lázně a šleháme do zhoustnutí.
  • Nesmíme však vařit. Potom nádobu vyjmeme a za občasného prošlehání necháme vychladnout. Pak přilijeme rum a přelijeme do láhví.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: