Sušenky rozdrtíme v mixéru nebo válečkem a promícháme je s většinou rozpuštěného másla. Hmotu upěchujeme lžící na dno rozevírací formy (větší) vymazané máslem.
Troubu předehřejeme na 140 °C. Smetanu zahřejeme téměř k varu a rozmícháme v ní na kousky nalámanou čokoládu, dokud se nerozpustí. Odstavíme a necháme vychladnout.
Tvaroh rozmícháme s krupicovým a vanilkovým cukrem. Přišleháme vejce. Tvarohovou hmotu smícháme s čokoládovou smetanou, nalijeme jí na korpus a dáme péct do vyhřáté trouby na 1 hodinu.
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a…
více o Kuřecí prsa se žampiony
Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka, naskládáme do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a…
více o Vepřové ala špekáčky na pivu