Sušenky rozdrtíme v mixéru nebo válečkem a promícháme je s většinou rozpuštěného másla. Hmotu upěchujeme lžící na dno rozevírací formy (větší) vymazané máslem.
Troubu předehřejeme na 140 °C. Smetanu zahřejeme téměř k varu a rozmícháme v ní na kousky nalámanou čokoládu, dokud se nerozpustí. Odstavíme a necháme vychladnout.
Tvaroh rozmícháme s krupicovým a vanilkovým cukrem. Přišleháme vejce. Tvarohovou hmotu smícháme s čokoládovou smetanou, nalijeme jí na korpus a dáme péct do vyhřáté trouby na 1 hodinu.
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou
V hrnku smícháme vodu, solamyl, sojovou omáčku, ocet, cukr, podravku a sůl. Na pánvi rozehřejeme olej a vlijeme obsah…
více o Rychlá sladkokyselá omáčka
Těsto připravíme tak, že smícháme vajíčka s cukrem a sádlem, poté šleháme tak dlouho, aby cukr nekřupal mezi zuby (tak…
více o Košíčky maďarské babičky