Na rozehřátou pánev dáme tuk a opět čekáme, než se rozpálí. Rozpálenost vyzkoušíme vhozením pár hořčičných semínek. Pokud „tančí" vsypeme celou půllžičku. Hned poté vsypeme džíru (indický, římský kmín), na plátky nakrájené stroužky česneku a na kostičky nakrájenou cibuli. Posypeme masalami a restujeme dozlatova.
Nyní můžeme přidávat další ingredience – podle toho, zda vaříme sabdží, nebo dál.
Dál je indická polévka. Předem si uvaříme luštěniny, ty pak i s vodou, ve které se vařily, vlijeme do připraveného čonku a můžeme podávat.
Sabdží je hlavní jídlo. Obvykle se skládá z bílkovinové složky (maso, tofu), uhlovodanové (rýže, brambory) a zeleniny.
Při přípravě si tyto složky uvaříme předem. Připravíme si čonk a do něj vše vložíme. Začínáme od ingredience, kterou nemůžeme rozvařit. Opatrně zamícháme a můžeme podávat.
Na pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme na drobné nudličky¨nakrájené kuřecí maso, orestujeme, přidáme na nudličky…
více o Kuřecí rychlovka – dáštamkari
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme…
více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou