Všechny přísady uhněteme šlehačem s metlami na kynuté těsto. Na plech tvoříme kopečky a pečeme ve střední troubě 10–15 minut. Jsou hotové, když zrůžoví. Nechte je vychladnout (ztuhnout), protože za tepla se trhají.
Místo ořechů můžete použít slunečnicová semínka nebo jiné oříšky. Přidat lze také sušené ovoce (datle, fíky, meruňky) nebo čokoládu.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché…
více o Perník s čokoládou a kokosem