Rozpustíme máslo a vyšleháme ho s cukrem. Troubu si předehřejeme na 170 °C.
Do připravené hmoty přidáme vejce, mouku, kypřicí prášek, případně sůl. Dále dosypeme vanilkový cukr a čokoládu nasekanou na malé kousky.
Z hmoty vytvoříme malé kuličky (cca 2 cm v průměru), poklademe je na plech vyložený pečicím papírem, avšak dostatečně daleko od sebe, aby se při pečení nespekly.
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Na oleji osmahneme cibulku (jen co začne chytat barvu), přidáme na kousky nakrájenou, oloupanou a semínek zbavenou dýni…
více o Pumpkin Soup – Dýňová polévka