
3.17
Rozpustíme máslo a vyšleháme ho s cukrem. Troubu si předehřejeme na 170 °C. Do připravené hmoty přidáme vejce, mouku,… více o Cookies po francouzsku
Všechny přísady uhněteme šlehačem s metlami na kynuté těsto. Na plech tvoříme kopečky a pečeme ve střední troubě 10–15… více o Cookies
Sypké ingredience smícháme v jedné míse. Do druhé dáme mléko, vejce, máslo a čokoládu. Dobře propracujeme a postupně… více o Cookies sušenky
Dostat krásnou kytici je vždycky hezké, ale co kdyby byla celá z malých dortíků, které můžete… Celý článek
Vaření beze zbytku – tolik se o něm mluví a stal se z něj až módní trend. Ve skutečnosti jde… Celý článek
Červený meloun je neodmyslitelným symbolem léta. Je lahodný a v horkých dnech nesmírně… Celý článek
Čas letních prázdnin je tradičně spojen s vařením domácích džemů a marmelád a tento rok není… Celý článek
Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na středně drobno a povaříme. Přidáme koření, rozinky, nakrájenou cibuli a utřený… více o Čatní z rajčat
Hmotu necháme odležet 1 noc - potom ji vyálíme asi tak na 5 mm a vykrajujeme... Dáme péct na vymazaný plech. Pozor,… více o Perníky z Redstonu
Vypracujeme těsto, rozdělíme na dvě části a vyválíme stejně velké placky. Upečeme. Na krém uvaříme kaši z mléka,… více o Rumové řezy s piškoty
Všechny ingredience na těsto smícháme a vypracujeme vláčné těsto. Když lepí, bez obav přidáme mouku. Rozdělíme na 6… více o Staročeský štrúdl
Na vál prosijeme mouku, nakrájíme tuk, přidáme vejce a vykynutý kvásek. Zpracujeme těsto a ihned pracujeme (nenechává… více o Tetiny ořechové řezy
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje… více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Krkovici opláchneme, necháme okapat, nakrájíme na plátky, po obou stranách lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Kysané… více o Ovíněné zelí
Do hrnce si pridame olej z cibuli a do zlatova zpenime. Pridame mlete maso a pod poklickou dusime. Pridame pepr,… více o Rychlá omáčka na špagety
Cibuli nakrájejte na špalky a rozprostřete ji na dno zapékací misky. Na ni položte 4 vepřové kosti (mohou to být různé… více o Šťáva z vepřových kostí
Pečeme ve formě s vyšším okrajem, vymazané tukem, vysypané hrubou moukou. Elektrická trouba cca 180 C. Těsto: … více o Nejlepší žravé řezy
Cukety nakrajime na plátky zhruba 7 mm :-))) Posolíme je a necháme odstát pár hodin. Poté slijeme šťávu, obalíme je v… více o Smažené cukety s jogurtovou zálivkou
Salám /gothaj, špekáček, kabanos nebo párek/ nakrájíme na nudličky, okurky a cibuli na drobno, přidáme pepř, hořčici a… více o Husákův Novoroční salát