Cordon Bleu – telecí

3.4

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 100
      g šunka
    • 1
      lžíce máslo
    • sůl
    • 100
      g hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 100
      g strouhanka
    • pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • oregáno
    • 100
      g ementál
    • 6
      ks telecí řízek použít můžete i kuřecí, vepřové nebo krůtí maso
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý položíme plátek šunky a ementálu, posypeme lístky oregana a přeložíme napůl. Okraje masa k sobě sklepneme a řízky obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Na másle s olejem smažíme zvolna z obou stran dozlatova.
  • Podáváme s plátkem citronu, čerstvou zeleninou a jakoukoliv bramborovou přílohou.
Zařazení: Maso Telecí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: