Na válu smícháme všechny přísady a přidáme v trošce horké vody rozpuštěné cappuccino. Zpracované těsto je hladké a nelepí se, ale doporučuji vyvalovat přes mikrotenové sáčky, aby se nemusela přidávat další mouka. Vyválíme asi na 3 mm a vykrajujeme čtverečky nebo jiné tvary. Po upečení slepujeme máslovým krémem ochuceným opět rozpuštěným cappuccinem. Povrch potřeme čokoládovou nebo kávovou polevou. Cukroví necháme minimálně 3 dny dojít.
Utřeme máslo s cukrem a žloutky, a postupně přidáme ostatní suroviny, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme do…
více o Výborná ořechová bábovka
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou…
více o Králík na houbách a hořčici
Vejce s cukrem vyšleháme doběla (šleháme tak dlouho, až hmota téměř zbělá), opatrně přimícháme mouku smíchanou s kakaem…
více o Blesková třešňová bublanina