Na válu smícháme všechny přísady a přidáme v trošce horké vody rozpuštěné cappuccino. Zpracované těsto je hladké a nelepí se, ale doporučuji vyvalovat přes mikrotenové sáčky, aby se nemusela přidávat další mouka. Vyválíme asi na 3 mm a vykrajujeme čtverečky nebo jiné tvary. Po upečení slepujeme máslovým krémem ochuceným opět rozpuštěným cappuccinem. Povrch potřeme čokoládovou nebo kávovou polevou. Cukroví necháme minimálně 3 dny dojít.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely