Všechny suroviny zpracujeme v hladké těsto, zabalíme do potravinářské fólie a dáme vychladit do chladničky na cca 1/2 hodiny. Vyndané těsto ještě jednou prohněteme. Vykrajujeme malé kousky těsta velikosti trochu většího lískového ořechu.
Uválíme kuličky a klademe na plech na pečicí papír kousek od sebe, protože nabydou pečením. Do každé kuličky vtiskneme lehce vidličku a uděláme otisk, ale moc netlačíme, aby se pečením nezploštily. Pečeme na 180 stupňů cca 5–8 minut, musí zůstat světlé. Pudink můžeme použít i čokoládový.
Můžeme slepovat krémem nebo marmeládou, nebo nechat samotné.
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.
Cibuli…
více o Francouzská cibulačka IV.