Všechny suroviny zpracujeme v hladké těsto, zabalíme do potravinářské fólie a dáme vychladit do chladničky na cca 1/2 hodiny. Vyndané těsto ještě jednou prohněteme. Vykrajujeme malé kousky těsta velikosti trochu většího lískového ořechu.
Uválíme kuličky a klademe na plech na pečicí papír kousek od sebe, protože nabydou pečením. Do každé kuličky vtiskneme lehce vidličku a uděláme otisk, ale moc netlačíme, aby se pečením nezploštily. Pečeme na 180 stupňů cca 5–8 minut, musí zůstat světlé. Pudink můžeme použít i čokoládový.
Můžeme slepovat krémem nebo marmeládou, nebo nechat samotné.
Z bílků a cukru ušlehat tuhý sníh. Máslo a čokoládu rozpustit nad parou a nechat vychladnout. Vzniklou hmotu vmíchat do…
více o Sněhový koláč s čokoládou