Všechny suroviny zpracujeme v hladké těsto, zabalíme do potravinářské fólie a dáme vychladit do chladničky na cca 1/2 hodiny. Vyndané těsto ještě jednou prohněteme. Vykrajujeme malé kousky těsta velikosti trochu většího lískového ořechu.
Uválíme kuličky a klademe na plech na pečicí papír kousek od sebe, protože nabydou pečením. Do každé kuličky vtiskneme lehce vidličku a uděláme otisk, ale moc netlačíme, aby se pečením nezploštily. Pečeme na 180 stupňů cca 5–8 minut, musí zůstat světlé. Pudink můžeme použít i čokoládový.
Můžeme slepovat krémem nebo marmeládou, nebo nechat samotné.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170-160 °C, cca…
více o Ořechovo-ananasová buchta
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Oloupeme papáju a ananas, nakrájíme na kousky a necháme hodinu táhnout v kokosovém sirupu se šťávou z citronů.
Přidáme…
více o Bowle s ananasem a papájou