Dáme si vařit rýži s curry kořením, bazalkou a provensálským kořením, nezapomeneme osolit. Vaříme cca 15 minut. Nakrájíme si kuřecí maso, osolíme, opepříme a lehce okořeníme provensálským kořením. Vložíme na rozpálenou pánev s olivovým olejem.
Vedle si nakrájíme na kostičky menší rajče a posypeme trochou bazalky. Až bude maso dostatečně hotové, přidáme na chvíli nakrájené rajče a restujeme. K uvařené rýži přidáme směs kuřete s rajčetem a pořádně promícháme. Pak už jen naaranžujeme a posypeme sýrem.
Na troše olivového oleje osmahněte předem naložené maso (houbové koření, 3 stroužky česneku, lžička Podravky pikant),…
více o Houbové rizoto s kuřecím masem
Cibuli si nakrájíme na kostičky, česnek na plátky a dáme zpěnit do hrnce. Přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso…
více o Kari rizoto s kuřecím masem
Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme žampiony, na kousky nakrájené krabí tyčinky, pórek, osolíme, opepříme, okořeníme…
více o Rizoto z krabích tyčinek
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a…
více o Zapečené brambory s nádivkou
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem