Vejce, cukr, olej vyšleháme do pěny, vmícháme kakao, mléko a nakonec mouku s práškem do pečiva. Dáme péct na vymazaný a moukou vysypaný plech.
Na krém uvaříme pudink s vanilínovým cukrem a po vychladnutí částečně zašleháváme do másla, přidáme rum a moučkový cukr dle chuti. Půl krému natřeme na korpus, poklademe libovolně sušenkami a natřeme zbytek krému. Polijeme čokoládou a posypeme kokosem.
Z kvasnic, cukru, mléka necháme vzejít kvásek, a vypracujeme těsto. Necháme vykynout. Těsto rozdělíme na pět bochánků a…
více o Martiny – martinské rohlíky
Středně velký květák zbavíme listů, očistíme a rozebereme na růžičky. Ty vložíme do vroucí osolené vody a krátce je…
více o Květákové placičky s uzeninou