Vejce, cukr, olej vyšleháme do pěny, vmícháme kakao, mléko a nakonec mouku s práškem do pečiva. Dáme péct na vymazaný a moukou vysypaný plech.
Na krém uvaříme pudink s vanilínovým cukrem a po vychladnutí částečně zašleháváme do másla, přidáme rum a moučkový cukr dle chuti. Půl krému natřeme na korpus, poklademe libovolně sušenkami a natřeme zbytek krému. Polijeme čokoládou a posypeme kokosem.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do…
více o výborný borůvkový koláč