Vejce, cukr, olej vyšleháme do pěny, vmícháme kakao, mléko a nakonec mouku s práškem do pečiva. Dáme péct na vymazaný a moukou vysypaný plech.
Na krém uvaříme pudink s vanilínovým cukrem a po vychladnutí částečně zašleháváme do másla, přidáme rum a moučkový cukr dle chuti. Půl krému natřeme na korpus, poklademe libovolně sušenkami a natřeme zbytek krému. Polijeme čokoládou a posypeme kokosem.
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek