Oloupaná jablka dusíme s cukrem, vodou a vanilkovým cukrem. Podušené ovoce teplé rozmixujeme. Potom svaříme vodu s vanilkovými pudinky, cukrem a teplé zamícháme do rozmixovaného ovoce.
Plníme do skleniček a 15 minut na 80 °C sterilujeme.
Do jablek můžeme přidat jahodový, broskvový nebo jiný kompot. Můžeme použít i čerstvé nebo mražené ovoce.
Smíchá se mouka s práškem do pečiva, přidá cukr, skořice, ořechy, nakrájená jablka a nakonec vejce. Vše se smíchá a…
více o Jiřinčina skořicová bábovka
Ve velkém hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibulku a na mírném ohni ji necháme zpěnit, až změkne, ale ještě nezačne…
více o Mrkvová polévka s pomerančem
TĚSTO
Smícháme změklé máslo, cukr krystal, polohrubou mouku, špetku soli a kakao. Po chvíli přidáme celé vejce. Těsto…
více o Dvoubarevný tvarohový koláč