Dezert jablka karamel

3.5

hodnoceno: 2
Příprava: 15 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 0,5
      dl hnědý rum
    • vanilková zmrzlina
    • 200
      g cukr krystal
    • šlehačka
    • 5
      ks jablka

Postup přípravy receptu

  • Z cukru a vody uděláme řídký karamel, ve kterém lehce povaříme jablíčka nakrájená na kostky a přidáme rum.
  • Na másle osmažíme bílou večku.
  • Upravíme na talíř 2 ks večky, podlijeme karamelovo-jablečnou omáčkou, přidáme zmrzlinu a šlehačku.
Zařazení: Nepečené Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.