Vezmeme si střední misku, do které dáme kečup a majonézu. Rozmícháme. Přidáme rozmačkaný česnek, pepř, sladkou papriku a znovu zamícháme. Většinou jsou v dipu hrudky rozmačkaného česneku, které ovšem vůbec nevadí. Pro lepší chuť doporučuji nachos ohřát v mikrovlnce.
Nálev převaříme a necháme vychladnout. Každou okurku nakrojíme trochu nožem a vtlačíme do něj stroužek česneku. Takto…
více o Česnekové okurky sterilované
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky
Paštičky se dělají z list. těsta. Těsto vyválet a vykrajovat kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem, dávat na…
více o Sýrové paštičky švýcarské