Kančí maso nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku. Maso nechte marinovat alespoň 1 den. V hrnci rozehřejte olej a osmažte nakrájenou cibuli. Přidejte marinované maso a ze všech stran opečte. Maso osolte, opepřete, podlijte marinádou a vložte do vyhřáté trouby.
Při 180 °C duste cca 60 minut. Měkké maso přendejte do jiného hrnce. Šťávu dle potřeby rozřeďte a přiveďte k varu. Zahustěte ji nastrouhanými chlebovými kůrkami, provařte a přeceďte na maso. Nakrájenou slaninu rozškvařte na pánvi. Přidejte na malé kousky nakrájené houby. Orestujte je, osolte, trochu podlijte vodou a poduste doměkka. Poté je přidejte k masu. Vše společně prohřejte.
Porce kuřete opečeme na oleji, přidáme pokrájenou cibuli a česnek, osolíme, přidáme koření a podlijeme vínem. Dusíme do…
více o Kuře po myslivecku s rýží
Vymícháme tuk, vejce, cukr, vanilku a vodu, přidáme ovesné vločky, mouku, sůl a sodu, a podle chuti přimícháme nasekané…
více o Keksy z ovesných vloček
Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na větší kusy, stejně tak maso a klobásy. Cibule na kolečka, slaninu na plátky a…
více o Sloní žrádlo na zahradní gril
Ve větší míse smícháme všechny ingredience a vytvoříme hladké tekutější těsto. Na tukem vymazaný a strouhankou vysypaný…
více o Babiččin rychlý jablečný koláč
Do zapékací misky naskládat vrstvu brambor (polovina celkového množství). Osolíme, opepříme a okmínujeme. Jako další…
více o Zapečené brambory se smetanou