Na olejem potřený alobal poklademe plátky anglické slaniny, na to plátky syrových brambor, osolíme. Na brambory položíme naklepané maso, které jsme ochutili solí, pepřem a silně potřeli pikantní hořčicí – ať už z jedné nebo obou stran. Na maso přijdou kolečka cibule a plátek slaniny. Uzavřeme do alobalu a pečeme dle druhu masa.
Je to další recept z mnoha variant na maso v alobalu, které určitě doma připravujete. Použitím jiných ingrediencí vznikne zase jiná zajímavá kombinace.
Cukr vyšleháme s vejci a rozpuštěnou herou, přidáme mléko, přesnídávku a prosátou mouku z práškem do pečiva.
Nakonec…
více o Přesnídávkový řez ala štrúdl
Pórek nakrájíme na kolečka, brokolici rozebereme na růžičky, dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme bujón, okořeníme,…
více o Brokolicová polévka s pórkem
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a ponoříme je do misky s olejem. Postupně přidáváme všechny ingredience a nakonec…
více o Kuřecí kousky na medu a kari