Na olejem potřený alobal poklademe plátky anglické slaniny, na to plátky syrových brambor, osolíme. Na brambory položíme naklepané maso, které jsme ochutili solí, pepřem a silně potřeli pikantní hořčicí – ať už z jedné nebo obou stran. Na maso přijdou kolečka cibule a plátek slaniny. Uzavřeme do alobalu a pečeme dle druhu masa.
Je to další recept z mnoha variant na maso v alobalu, které určitě doma připravujete. Použitím jiných ingrediencí vznikne zase jiná zajímavá kombinace.
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Slaninu nakrájíme na drobné kousky cca 1x1 cm a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso restujeme. Rajče nakrájíme na…
více o Mexická quesadilas se salsou
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat
Do velké…
více o Francouzský hruškový koláč