Na olejem potřený alobal poklademe plátky anglické slaniny, na to plátky syrových brambor, osolíme. Na brambory položíme naklepané maso, které jsme ochutili solí, pepřem a silně potřeli pikantní hořčicí – ať už z jedné nebo obou stran. Na maso přijdou kolečka cibule a plátek slaniny. Uzavřeme do alobalu a pečeme dle druhu masa.
Je to další recept z mnoha variant na maso v alobalu, které určitě doma připravujete. Použitím jiných ingrediencí vznikne zase jiná zajímavá kombinace.
Kuřecí čtvrky omyjeme, potřeme česnekem, posypeme kmínem,gril.kořením a osmažíme na pánvi na oleji.
Pak vyndáme maso…
více o Kuřecí čtvrtky s rýží od Peti
Z mouky, tří vajec a několika lžic vody připravíme tuhé nudlové těsto. Uhněteme je, necháme chvíli odležet, potom těsto…
více o Zapečené flíčky se šunkou